Erasmus 2022

15 mai 2022 

Aventura noastră în proiectul ERASMUS continua : relaxare la sfarsit de saptamana , in Germania: NEUSS- DUSSELDORF- DORTMUND! 😇🤗Te asteptam sa beneficiezi de astfel de experiente memorabile , unde la absolvire ai job asigurat, la clinica partenera in acest proiect!!! Detalii pentru inscrieri in anul scolar 2022-2023, la nr. de tel. 0236479432, sau te asteptam la sediul scolii din str.Domneasca, nr 231.Locul tau este alaturi de noi !!!De maine reluam practica in spital, acolo unde elevii nostri au oportunitatea sa desfasoare invatamantul clinic, la cele mai inalte standarde !

11 mai 2022 

Învățare prin muncă la nivel european, Proiect Erasmus+ 2022, Neuss- Germania.Nu ezita, cu siguranță iti doresti o astfel de experienta!

9 mai 2022

Munca si distractie deopotrivă ! Proiect ERASMUS + 2022

8 mai 2022

Drum bun si succes, dragii nostri, sa va întoarceti cu bine din Neuss-Germania !!!😇🤗🥰 Proiect ERASMUS+ VET Mobility – Contract nr.: 2020-1-RO01-KA102-079062 , “INVATARE PRIN MUNCA, LA NIVEL EUROPEAN, PENTRU ELEVII ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI, DE LA SCOALA POSTLICEALA COMAN” Sa duceti cu onoare, renumele scolii, pe meleaguri straine ! Multumim partenerilor nostri EUCONTACT , care vă vor fi alături in aceasta experienta ! Va asteptam sa reveniti peste 2 saptamani, cu o experienta de vis !

Erasmus 2021

Misiune indeplinita!!!! Ambasadorii Scolii Postliceale “Coman” in Germania , in proiectul :
ERASMUS+ VET Mobility – Contract nr.: 2020-1-RO01-KA102-079062 duc cu onoare, renumele scolii, pe meleaguri straine.
“INVATARE PRIN MUNCA, LA NIVEL EUROPEAN, PENTRU ELEVII ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI, DE LA SCOALA POSTLICEALA COMAN”
A fost un drum sinuos, cu multe oprelisti cauzate de pandemie si de sistemul birocratic, o munca asidua, debutata acum 2 ani,dar rezultatele nu au intarziat sa apara!!! Multumim intregului colectiv al Scolii Postliceale “Coman”, care , de-a lungul celor trei ani de studiu, v-a calauzit pasii, cu predilectie in anul scolar pandemic, 2020-2021 , o echipa adevarata si bine sudata, in fața căreia, ne inclinam si totodata, partenerilor nostri intermediari, de la EUCONTACT, care ne-au asigurat accesul la practica, in clinica medicala Rheinland Klinikum, Neuss-Germany!!!
Drum bun si succes, dragii nostri , suntem mandri de voi!!!🥰

Find out more

Misiunea elevilor nostri in Germania, conform contractului : ERASMUS+ VET Mobility Nr.:2020-1-RO01-KA102-079062 ,
“INVATARE PRIN MUNCA, LA NIVEL EUROPEAN, PENTRU ELEVII ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI, DE LA SCOALA POSTLICEALA COMAN” , continua , impreuna cu partenerii EUCONTACT, la cele mai inalte standarde profesionale !!!

Find out more

Inscrieri AMG : 2021-2022…oportunitati de angajare in sistemul medical din tara si din strainatate!
Locuri limitate , oportunităti unice !!! Tel.0236479432
Elevii nostri plecati in Germania, in proiect Erasmus+, pentru desfasurarea stagiului de practica,impreuna cu partenerii nostri de la EUCONTACT, in conditiile in care in Galati, accesul in spitale , la practica, este extrem de limitat , pe langa activitati aferente meseriei de asistent medical generalist, au parte si de numeroase activitati distractive, inclusiv mersul la ski si cu săniuța, in toiul verii !!!
Cu noi, visele devin realitate!
Va asteptam sa va alaturati echipei noastre si astfel veti avea si voi parte de o astfel de oportunitate ! 😇
ERASMUS+ VET Mobility – Contract nr.: 2020-1-RO01-KA102-079062

Find out more

Elevii nostri merituoși , impreuna cu dna prof. Onofrei Mihaela , plecati in proiect Erasmus+, in Germania, au avut parte astazi, de momente emotionante, frumoase,fiind apreciati in egala masura, la festivitatea de premiere, in urma stagiului de practica, inclusiv de presa locala din Neuss-Germany, alaturi de partenerii nostri intermediari, EUCONTACT, care ne-au putut asigura locurile de practica , la clinica medicala !
Felicitari elevilor, felicitari si multumiri tuturor celor care au pus o piatra, la temelia meseriei lor nobile ,de asistent medical generalist, felicitari si recunoștință profundă, tuturor celor implicati in realizarea acestui proiect, cu predilectie partenerului EUCONTACT!😇🤗
Va așteptam cu drag, acasa, dragilor, sa ne împartasiti experienta voastra minunata!

Find out more